Tuinontwerp

Lees meer

Tuinaanleg

Lees meer

Tuinonderhoud

Lees meer

Appeltern

Lees meer

De tuinen

Lees meer

Zwemvijvers

Lees meer

Zwemvijver aanleggen? Hans Linders helpt u graag!

Een zwemvijver is een bijzonder beeldmerk in uw tuin, want bij de aanleg wordt de tuin om de vijver heen gebouwd. Bij een zwemvijver aanleggen komt de tuin in dienst te staan van de vijver.

Mogelijkheden voor zwemvijvers

Een zwemvijver is natuurlijker dan een zwembad en hij laat zich gemakkelijk combineren met vele woonstijlen: van klassiek tot modern, en van landelijk tot strak. Wij adviseren u graag over welke vijver het beste aansluit bij uw wensen en woonstijl.

Voor het plaatsen van de zwemvijver komen we eerst bij u op locatie langs om uw wensen door te spreken en om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens maken we een sfeerschets inclusief een eerste prijsopgave. Tijdens het tweede gesprek presenteren we de ideeën en kunnen we eventuele wijzigingen voor u doorvoeren. Hierna ontvangt u een definitief ontwerp in 3D en een gespecificeerde offerte. Na het ondertekenen van de offerte kunnen we beginnen met het plaatsen de zwemvijver.

De zwemvijver wordt geheel in eigen beheer door ons aangelegd. Wij beschikken hiervoor over de benodigde machines en gemotiveerde vakmensen.

Gaat u een zwemvijver aanleggen? Hans Linders Hovenier legt vijvers aan vanaf 20 m².

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Linders Hovenier uit Sint-Joost. Bel naar 0457-410256 of vul het contactformulier. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Het online tuincentrum

Meer dan 30.000 Tuinartikelen!