Tuinontwerp

Lees meer

Tuinaanleg

Lees meer

Tuinonderhoud

Lees meer

Appeltern

Lees meer

De tuinen

Lees meer

Zwemvijvers

Lees meer

Uw tuin laten ontwerpen door Hans Linders Hovenier

Schakel Hans Linders Hovenier uit Sint-Joost in om uw tuin te laten ontwerpen. Wij zijn gespecialiseerd aan de aanleg van complete tuinen, maar ook het deels aanleggen van een tuin is mogelijk. Voordat we de tuin bij u inrichten, maken we een gedegen tuinontwerp.

Werkwijze

De samenwerking met ons hoveniersbedrijf begint altijd met een bezoek aan uw tuin. Tijdens het eerste gesprek wordt gekeken naar uw wensen en wat mogelijk is. Wij vinden het belangrijk dat de nieuwe tuin gericht is op de lange termijn en een houdbaarheid heeft van ongeveer tien jaar. Aan de hand van het gesprek maken wij sfeerschets waarbij we rekening houden met onder andere:

• Wat de samenstelling van uw gezin is;
• Wat de stijl van uw woning en inrichting is;
• Welke planten op de lange termijn in de tuin passen, zodat ze niet gaan overwoekeren;
• Hoeveel onderhoud u aan de tuin wilt plegen. Door onze ervaring kunt u bij ons een tuin laten ontwerpen die geheel aansluit bij uw wensen.

Bij het tweede gesprek nemen we het plan door en ontvangt u tegelijkertijd een duidelijk gespecificeerde prijsopgave. Hierna kunnen we met u aan de slag om de materialen uit te zoeken. Hans Linders Hovenier beschikt over een uitgebreid netwerk met leveranciers voor de bestrating, beplanting en eventuele bouwelementen. Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen van diverse materialen.

Na de goedkeuring en eventuele aanpassingen, maken we een definitief tuinontwerp in 3D inclusief een beplantingsplan.

Het is mogelijk om de bestaande materialen, bestrating, bomen en/ of planten te hergebruiken in uw tuin.

Na het goedkeuren van het tuinontwerp begint Hans Linders Hoveniers met de aanleg. Lees hier meer over het aanleggen van een nieuwe tuin.

Wilt u uw tuin laten ontwerpen door Hans Linders Hovenier? Neem contact op door te bellen naar 0457-410256 of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Het online tuincentrum

Meer dan 30.000 Tuinartikelen!