Tuinontwerp

Lees meer

Tuinaanleg

Lees meer

Tuinonderhoud

Lees meer

Appeltern

Lees meer

De tuinen

Lees meer

Zwemvijvers

Lees meer

Incidenteel en periodiek tuinonderhoud

Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen, kunt u bij Hans Linders Hovenier terecht voor incidenteel en periodiek tuinonderhoud. Het onderhoud gaat van de verzorging van heesters en planten tot het herstel van uw bestrating of vijver.

Een grote opknapbeurt voor uw tuin?

Een eenmalige onderhoudsbeurt van uw tuin kan erg handig zijn, bijvoorbeeld wanneer u een langere periode geen tijd heeft gehad om de tuin bij te houden. Ook wanneer u verhuisd naar een huis met verwaarloosde tuin, kan grondig onderhoud gewenst zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Het is tevens mogelijk om plagen in uw tuin te bestrijden, zoals de processierups of de bladluis.

Periodiek tuinonderhoud

Ons hoveniersbedrijf uit Sint-Joost staat ook voor u klaar bij periodiek tuinonderhoud. Wij kunnen één keer per kwartaal de tuin verzorgen, maar ook eens in de twee weken of één keer per week. De uit te voeren werkzaamheden spreken we van te voren met u af. Zo kunnen we de volledige tuin verzorgen inclusief het maaien van het gras, het bijhouden van de beplanting, en het wieden van het onkruid. Natuurlijk kunt u ook alleen de zware werkzaamheden, waaronder het snoeiwerk, door ons uit laten voeren. Voor het periodiek tuinonderhoud wordt een prijs op maat gemaakt.

Hans Linders Hovenier is tevens beschikbaar om kantoor- en bedrijfstuinen te verzorgen. Wij zorgen er graag voor dat uw tuin er netjes en representatief uitziet.

Wilt u incidenteel of periodiek tuinonderhoud laten uitvoeren? Neem contact op met Hans Linders Hovenier door te bellen naar 0457-410256 of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Het online tuincentrum

Meer dan 30.000 Tuinartikelen!