Tuinontwerp

Lees meer

Tuinaanleg

Lees meer

Tuinonderhoud

Lees meer

Appeltern

Lees meer

De tuinen

Lees meer

Zwemvijvers

Lees meer

Een nieuwe tuin aanleggen?

Hans Linders Hovenier kan voor u vakkundig en netjes een nieuwe tuin aanleggen, want we zijn gespecialiseerd in het inrichten van complete tuinen. De werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een deel van de tuin (opnieuw) aan te pakken, bijvoorbeeld alleen de bestrating of de beplanting. We letten er dan op dat de nieuwe onderdelen aansluiten bij de bestaande situatie.

Mogelijkheden voor tuinaanleg

Voordat wij de tuin bij u inrichten, kunnen wij een tuinontwerp in 3D vormgeven. Lees hier meer over op de betreffende pagina. We stellen in ieder geval een duidelijke en gespecificeerde offerte op, zodat u weet waar u aan toe bent. Na de ondertekening kunnen we de benodigde materialen voor u bestellen. Het is ook mogelijk om de materialen zelf aan te leveren.

Wanneer de materialen binnen zijn, kunnen we de nieuwe tuin aanleggen. De inrichting wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd, omdat wij beschikken over onze eigen machines en materieel. Incidenteel zal er gebruik worden gemaakt van de vakkennis van derden. Dit gebeurt bijvoorbeeld op het moment dat u een veranda of overkapping wilt laten plaatsen. Wij zijn u graag, met betrekking tot uw tuin, zo volledig mogelijk van dienst.

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Neem contact op met Hans Linders Hovenier uit Sint-Joost door te bellen naar 0457-410256 of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Het online tuincentrum

Meer dan 30.000 Tuinartikelen!